DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Naše hydraulická ruka Effer 2255: Nový standard v oblasti zasklívání

V dnešním rychlém a náročném světě stavebnictví je důležité mít k dispozici špičkové technologie, které usnadňují práci a zvyšují efektivitu. Jedním z takových revolučních zařízení je hydraulická ruka Effer 2255, která se pyšní titulem největší Ve Střední Evropě a především v České republice. Tato hydraulická ruka, namontovaná na mocném pětinápravovém nákladním voze Volvo FH 540 10x4, byla exkluzivně upravena v renomované německé společnosti Zinc Commercial Vehicles.

Unikátní vlastnosti hydraulické ruky Effer 2255

Co dělá Effer 2255 tak výjimečnou? Zejména její pracovní rádius činí úctyhodných 360°. Maximální dosah 58 m, spolu se dvěma kloubovými spoji umístěnými ve výškách 30 a 49 m, je zárukou, že se můžeme postavit jakékoliv výzvě. Pro hydraulickou ruku byly také vyrobeny adaptéry, které umožňují práci pod převisem a instalaci vakuových zvedacích zařízení s nosností až 3,5 tuny. Tímto způsobem můžeme efektivně manipulovat s velkými skleněnými tabulemi a zajistit precizní a bezpečné zasklívání.

Všestrannost a podpora při práci

Celý systém je navržen tak, aby splnil potřeby velkoformátového zasklívání a samozřejmě potřeby extrémních zdvihů v náročných prostředích. Kromě hlavní hydraulické ruky Effer 2255 se na voze nachází také menší jeřáb Hiab T 038 HIDUO. Tento malý, ale silný jeřáb je primárně určen pro manipulaci s velkými kulatými podložkami pod patky hydraulické ruky. I když jsou standardní patky umisťovány ručně, v případě méně pevného podloží se snažíme rozložit tlak pomocí větších podložek. Na to, abychom s těmito těžkými komponenty snadno manipulovali, využíváme právě menší jeřáb Hiab, který nám v takových případech poskytne významnou pomoc.

Ergonomický design a úložný prostor

Další zajímavou vlastností je ergonomický design vozidla. Po stranách vozu jsou umístěny speciální boxy na míru, které slouží k uskladnění jak manipulační, tak vakuové techniky a jiných technických potřeb. Důsledně promyšlený úložný prostor zajišťuje, že máme všechny potřebné nástroje vždy po ruce, což výrazně zrychluje a usnadňuje samotnou práci.

Závěr

Hydraulická ruka Effer 2255 představuje nový standard v oblasti zasklívání a manipulace s těžkými objekty. Díky jejím unikátním vlastnostem, jako je maximální dosah, univerzálnost a ergonomický design, jsme schopni efektivně čelit jakýmkoliv výzvám, které moderní stavebnictví přináší. Jsme hrdí, že můžeme používat tak špičkovou technologii, která nejen že zlepšuje naše pracovní postupy, ale také zajišťuje bezpečnost a preciznost při každém projektu.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz