DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Použití pásových nosičů v různých průmyslových odvětvích

Použití pásových nosičů v různých průmyslových odvětvích

Řešení pro každé odvětví

V mnoha průmyslových odvětvích jsou velkokapacitní přepravníky materiálu základním nástrojem pro zefektivnění každodenních procesů. S pásovým bateriovým nosičem Multiloader 2,5 společnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. můžete snadno přepravovat náklady o hmotnosti až 2 500 kg. Jeho robustní pásy i funkce, jako je zvýšená schopnost pojezdu do kopce a technologie dvouúrovňového vyrovnávání, zajišťují lepší kontrolu nad nerovným terénem a svahy. Výběr přídavných zařízení, upevňovacích kroužků, podpěrných nosníků a dalších prvků zajišťuje, že svůj pásový nosič využijete na maximum.

Stavebnictví

Při práci ve stavebnictví se často setkáváte s prací v náročném prostředí, ať už se jedná o rozbahněné staveniště, strmý svah nebo odlehlé místo s omezeným přístupem. Pásové nakladače jsou pro tyto podmínky ideální díky své zvýšené stabilitě a velkému zdvihacímu výkonu, který jim umožňuje přepravovat těžké náklady po nerovném a členitém terénu, aniž by uvízly nebo poškodily půdu.

Pásové nosiče jsou ideální pro přepravu materiálu a mohou přepravovat stavební materiály, jako je štěrk, písek a cement, na místa, která jsou pro kolová vozidla obtížně přístupná. Těžké stroje a zařízení lze také efektivně přesouvat po staveništi, čímž se zkrátí čas a úsilí potřebné pro zřízení nebo přemístění provozu.

Máme zkušenosti s přepravou bazénových skořepin, obytných stavebních buněk, halových kanceláří, mobilních kontejnerů. Multiloder 2,5 neboli pásový nosič s bateriovým pohonem je ideálním pomocníkem pro naše minijeřáby UNIC, jelikož transportuje velkoformátová skla na místo, kde je naši jeřábníci s minijeřábem a vakuovým zvedacím zařízením instalují.

Komunální služby a energie

Odvětví veřejných služeb a energetiky často vyžadují práci na vzdálených nebo obtížně přístupných místech, ať už se jedná o instalaci elektrického vedení, údržbu potrubí nebo zřizování infrastruktury pro obnovitelné zdroje energie. Pásové nosiče poskytují mobilitu a spolehlivost potřebnou pro řešení těchto úkolů v různých prostředích.

Pásové přepravníky mohou přepravovat zařízení a materiál do odlehlých oblastí, kde se instaluje nebo udržuje elektrické vedení, a zajistit tak, aby energetické projekty probíhaly podle plánu. Ať už se jedná o ropu, plyn nebo vodu, potrubí často prochází náročným terénem. Pásové přepravníky se mohou pohybovat v těchto oblastech a provádět kontroly, opravy a údržbu. V případě solárních farem, větrných turbín a dalších instalací obnovitelných zdrojů energie zvládnou pásové transportéry přepravu těžkých komponent do vzdálených a drsných míst. Naše možnosti ekologické energie pro naše pásové nosiče také zajišťují čistý provoz na jakémkoli místě.

Životní prostředí a nakládání s odpady

Odvětví životního prostředí a nakládání s odpady často vyžaduje zařízení, které se dokáže pohybovat po skládkách, recyklačních centrech a kontaminovaných místech. Pásové transportéry se pro tyto úkoly dobře hodí a poskytují spolehlivý prostředek pro přepravu materiálů v oblastech, kde mohou mít tradiční vozidla problémy.

Pásové přepravníky mohou přepravovat odpadní materiály přes nerovný a nestabilní terén skládek, čímž zvyšují efektivitu operací odpadového hospodářství. V recyklačních zařízeních mohou pásové přepravníky přepravovat těžké materiály a zařízení, čímž zajišťují, že proces recyklace zůstane efektivní a organizovaný. Na kontaminovaných místech nebo v oblastech, kde probíhá čištění životního prostředí, mohou pásové přepravníky bezpečně přepravovat nebezpečné materiály a zařízení, čímž se snižuje dopad na životní prostředí a zajišťuje se dodržování bezpečnostních předpisů.

Telekomunikace

Telekomunikační průmysl často vyžaduje budování infrastruktury na vzdálených nebo nepřístupných místech. Pásové nosiče jsou nezbytné pro přepravu zařízení a materiálů do těchto míst a zajišťují, aby bylo možné zřídit a udržovat komunikační sítě.

Bateriový pásový přepravník Multiloader 2,5 může přepravovat materiál a zařízení potřebné pro stavbu komunikačních věží v odlehlých oblastech a překonávat terénní problémy. Tento stroj může pomoci technikům v přístupu ke vzdáleným věžím a zařízením a zajistit tak efektivní provádění oprav a modernizací.

S pásovým nosičem můžete snadno přepravovat náklad přes nerovný terén nebo v úzkých a stísněných prostorách. Chcete-li zjistit, jak může náš bateriový pásový nosič změnit vaše pracoviště,  kontaktujte nás ještě dnes na tel.č. +420 603 903 888.

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz