DOKÁŽEME TO, CO JINÍ NE! VOLEJTE 603 903 888

Úloha vakuových zvedáků v udržitelných stavebních postupech

Úloha vakuových zvedáků v udržitelných stavebních postupech

Vzhledem k tomu, že obavy o životní prostředí stále rostou a s nimi se mění i legislativa, je třeba vybírat zdvihací zařízení, která drží krok s moderními stavebními postupy. Ve společnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. neustále uvádíme na český trh nové a ekologické technologie, abychom našim zákazníkům pomohli vybrat to nejlepší vybavení pro jejich projekty a zároveň chránili životní prostředí. Patří sem i naše rozsáhlá řada vakuových zvedáků na sklo, kámen a sendvičové a střešní panely.

Ekologický provoz díky technologii napájení z baterií

Společnost KMB STAVEBNÍ SERVIS nabízí mnoho typů vakuových zvedáků, mezi nimi i ty na bateriový pohon. Na rozdíl od tradičních zvedacích zařízení, která se spoléhají na fosilní paliva nebo hydraulické systémy, jsou vakuové zvedáky poháněné bateriemi ze své podstaty ekologické. Díky použití dobíjecích baterií tyto zvedáky eliminují emise spojené se spalovacími motory, což přispívá k čistšímu ovzduší na staveništích, nehledě na snadnost jejich výměny. To je v souladu s celosvětovým úsilím o snížení uhlíkové stopy a zmírnění dopadu stavebnictví na životní prostředí.

Minimalizace plýtvání materiálem a zvýšení bezpečnosti

Vakuové zvedáky jsou skvělým vybavením pro snížení plýtvání materiálem způsobeného jeho rozbitím – což je běžný jev při používání jiných metod zvedání, například ruční manipulace. Ať už manipulujete s křehkými skleněnými panely, těžkými kamennými deskami nebo složitými obkladovými materiály, vakuové zvedáky bezpečně uchopí a přepraví materiál bez rizika pádu nebo rozbití. Tato schopnost nejenže šetří náklady na výměnu, ale také snižuje množství odpadu vznikajícího při stavbě. Tím, že vakuové zvedáky zabraňují náhodným pádům a rozbití, podporují efektivnější využívání zdrojů a materiálů.

Snížení spotřeby hydraulických kapalin: čistší provoz

Tradiční hydraulická zvedací zařízení se často spoléhají na hydraulické kapaliny, které mohou být v případě úniku nebezpečné pro životní prostředí. Mnoho vakuových zvedáků však pracuje bez potřeby těchto kapalin, což výrazně minimalizuje riziko kontaminace půdy a vody. Tento čistší provoz je hlavní výhodou při udržování bezpečného a ekologického pracoviště.

Energetická účinnost provozu

Kromě ekologického zdroje energie se vakuové zvedáky vyznačují také energetickou účinností při provozu. Tato zařízení jsou navržena tak, aby ve srovnání s tradičními zvedacími zařízeními pracovala s minimální spotřebou energie. Efektivní využití energie přispívá ke snížení celkové energetické náročnosti na staveništích, což snižuje provozní náklady i dopady na životní prostředí spojené se spotřebou energie.

Všestranné použití v různých odvětvích stavebnictví

Řada vakuových zvedáků společnosti KMB STAVEBNÍ SERVIS zahrnuje specializovaná zařízení pro manipulaci s různými materiály, jako je sklo, kámen a obklady. Tyto zvedáky jsou všestranné a dokáží se přizpůsobit různým stavebním potřebám, od instalace velkých skleněných oken ve výškových budovách až po přesné umístění dekorativních kamenných prvků v souladu s architektonickými návrhy. Tato všestrannost zvyšuje efektivitu provozu a zároveň zajišťuje, že s každým materiálem je manipulováno pečlivě a přesně, což dále snižuje celkový dopad stavebních projektů na životní prostředí.

Obraťte se na nás a my vám najdeme ten správný vakuový zvedák, který splní zvedací potřeby vašeho projektu. Můžete splnit požadavky emisí na čistou nulu, aniž byste museli obětovat účinnost a výkon. Díky vakuovým zvedákům na sklo, kámen a sendvičové panely různých typů a nosností jsme přesvědčeni, že si u nás vyberete. Kontaktujte společnost KMB STAVEBNÍ SERVIS s.r.o. ještě dnes a najděte si ideální vakuový zvedák pro svůj projekt +420 603 903 888.

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz